Handbol

Impressionant victòria del Fraikin Granollers a la pista del Bidasoa, el segon (30-33)

Els vallesans fan un gran partit i gairebé sempre van per davant en el marcador

El Fraikin Granollers ha aconseguit una gran victòria per 30-33 a la pista del Bidasoa, el segon classificat de la lliga Asobal. Els vallesans, que ocupen la tercera posició, han sumat la quarta victòria seguida i han trencat la ratxa del conjunt basc, que portava set triomfs consecutives.

El Granollers s’ha posat per davant en els primers minuts del partit i malgrat tenir avantatges curtes, la màxima ha estat de tres gols, ha mantingut a ratlla al Bidasoa en tota la primera meitat i ha arribat al descans amb un 12-14 al seu favor. En la segona part el conjunt basc ha aconseguit anivellar el partit en el minut 42 (21-21) i en els minuts següents els vallesans han hagut de lluitar molt per mantenir-se per davant. Els homes d’Antonio Rama han aconseguit arribar a la màxima diferència de quatre gols (27-31) a quatre minuts del final i s’ha emportat dos punts importants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)