Handbol

Ortega: “Amb el Wisla Plock potser ens trobem amb la defensa més agressiva de la Champions”

L’equip blaugrana vol recuperar el fil victoriós de la competició europea a la pista del conjunt polonès, que suposarà el final de la primera volta de la fase de grups

Després d’un parèntesi de tres setmanes, el Barça reprèn la Champions amb la visita a la pista del Wisla Plock (20.45 h per Esport 3), amb qui tancarà la primera volta de la competició. L’equip blaugrana va aparcar la competició europea amb una derrota contra el Veszprém (36-41) i no vol cedir més terreny per afrontar la segona part de la fase de grups com a líder, encara que sigui per goal-average. El Wisla Plock, que entrena el català Xavi Sabaté, ocupa el setè lloc amb un dos punts al seu caseller i pugna per acabar entre els sis primers per guanyar-se el dret a disputar els vuitens de final.

Abans de l’entrenament d’avui, Carlos Ortega s’ha referit a les característiques del conjunt polonès: “Potser ens trobem davant la defensa més agressiva de la Champions. Si no la llegeixes bé, et fa llençar amb posicions molt dolentes, sempre tocat. Potser en atac posicional tenen més problemes, però es basen molt en la defensa.” Després de l’ensopegada contra el Veszprém, el tècnic andalús admet que sumar aquests dos punts son “vitals”.

Respecte a les últimes convocatòries de la Champions, Ortega donarà descans al lateral brasiler Haniel Langaro, amb molta sobrecàrrega de partits després de la finestra de seleccions, i obre la porta al pivot madrileny Jaime Gallego. En les files del Wisla, hi juga l’expivot del Barça Abel Serdio, a més d’altres espanyols com Niko Mindegia o Gonzalo Pérez Arce. Tot i el seu potencial defensiu, en atac tenen jugadors amb facilitat per veure porteria com Krajewski, Lucin, Zhitnikov, Fazekas o Dawydzik.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)