Recital del CN Barcelona contra el Telimar Palerm (11-3)

L’equip cenebista es col·loca líder de grup de l’Euro Cup

El CN Barcelona, amb un partit magistral en defensa, ha golejat el Telimar Palerm per 11-3 (3-0, 3-3, 1-0 i 4-0) i accedeix al lideratge de grup de l’Euro Cup quan només resten dues jornades per tancar la lligueta. En una fase de grups molt anivellada, el conjunt cenebista ha segellat una victòria molt folgada i totalment inesperada contra l’equip sicilià, que en la primera jornada havia vençut per un ajustat 12-11. La defensa, amb un Mario Lloret infranquejable sota els pals, ha impulsat el CNB en el primer quart i ha sabut gestionar i ampliar la renda fins al final. Els gols locals han estat molt repartits: Pol Gomà (3), Marc Valls (2), Pol Daura (2), Ramiro Veich (1), Pol Prat (1), Abel Ramo (1) i Víctor Andrade (1).

El primer gol s’ha fet esperar. Després d’uns sis minuts marcats per les defenses i les bones intervencions dels porters, Marc Valls ha trencat el gel amb una gran acció individual. A partir d’aquí, el CN Barcelona s’ha embalat i amb dos accions en transició, rubricades per Pol Daura i Ramiro Veich, ha tancat el primer quart amb un bon parcial de 3-0. El segon quart ha tingut més alternatives. El conjunt local ha aprofitat la bona dinàmica per ampliar la renda fins al 5-1, després d’un xut amb bot de Pol Gomà i la segona diana de Marc Valls, en superioritat. El Palerm ha reaccionat (5-3), però un gol de penal de Gomà, que havia forçat Abel Ramon, ha deixat el resultat al descans en 6-3.

El tercer quart s’ha resolt amb un pírric 1-0 després d’una canonada de Gomà. La defensa del CNB es mantenia excelsa davant la impotència del Palerm, que seria incapaç de marcar cap més gol en els últims 16 minuts de partit. L’equip cenebista ha tancat el festival a la Nova Escullera amb un parcial de 4-0.