Handbol

El Barça supera el Wisla Plock (25-28) i tanca la primera volta de la Champions com a líder

El Barça va justet de forces, però sense fer res de l’altre món ha segellat una nova victòria a la pista del Wisla Plock (25-28) que el manté al capdavant de grup gràcies al goal-average general respecte del Veszprém. L’equip blaugrana ha portat sempre la iniciativa i en els moments delicats ha aparegut el braç executor de Dika Mem (7 gols) per esvair tots els dubtes. El Barça tanca la primera volta com a líder i dijous vinent començarà la segona al Palau amb la visita del mateix equip polonès.

La posada en escena ha estat blaugrana. Amb molta mobilitat en la primera línia, bones connexions amb el pivot i recuperacions de pilota el Barça ha segellat un primer parcial de 2-6. El conjunt català ha passat per una fase de certa desconnexió, però el Wisla Plock més enllà de retallar diferències (4-6) no ha estat en condicions de capgirar el resultat. El Barça ha tornat a prendre embranzida i ha arribat a l’equador amb 4 gols de renda (11-15). El botí hauria pogut ser més gran, però als blaugrana els han penalitzat algunes errades i imprecisions.

La segona meitat ha estat similar a la primera. La determinació de Mem ha impulsat el Barça fins al 15-21. El Wisla Plock replicava (18-21), però els blaugrana mantenien el marge de seguretat. Sense ritme, la segona part ha anat transitant amb diferències que oscil·laven entre els 5 i els 2 gols. L’entrada de Gonzalo ha estat providencial. Ha aturat un penal a Lucin i tot seguit ha marcat un gol a porteria buida aprofitant que el Plock atacava amb set jugadors. Al Barça li ha faltat li ha faltat frescor per rematar el partit i al Plock confiança i determinació per posar els blaugrana contra les cordes. L’equip de Carlos Ortega, en tot cas, ha sumat dos punts més que el mantenen al capdavant de grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)