Waterpolo

L’europeu del 2024 es disputarà a Croàcia, el masculí, i als Països Baixos, el femení

S’havien de fer a Netanya, Israel, però els atacs terroristes van descartar la seu

El campionat d’Europa de waterpolo del 2024 es disputarà a Croàcia, la competició masculina, i als Països Baixos, la femenina. European Aquatics ho ha anunciat i s’ha mostrat agraït a les dues federacions per ser coorganitzadors. El campionat d’havia de disputar a Netanya, Israel, però els atacs terroristes van descartar la seu i s’ha hagut de buscar una nova ubicació. L’europeu masculí es farà a Dubrovnik i Zagreb del 4 al 16 de gener i el femení a Eindhoven del 5 al 13 de gener. D’aquesta manera es podrà mantenir la classificació pel mundial de Doha, així com per als Jocs Olímpics del 2024 a París.

El president de l’European Aquatics Antonio Silva ha explicat: “Ens vam veure obligats a posposar el campionat europeu a Netanya a causa dels atemptats terroristes contra el poble israelià. Pel bé dels atletes, m’alegro d’haver pogut comptar amb dos grans amfitrions i m’agradaria agrair a les nostres federacions de Croàcia i Holanda per fer tot el possible perquè aquests campionats es facin. Treballant junts, organitzarem aquests esdeveniments de manera òptima.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)