El KH-7 Granollers remunta i passa de manera brillant als vuitens de la copa europea

Les vallesanes guanyen per 29-25 el Konyaalti turc, el campió

El KH-7 Granollers s’ha classificat de manera brillant pels vuitens de final de la copa europea. Les vallesanes han guanyat per 29-25 el Konyaalti BSK turc, el campió vigent, en un partit de tornada que han dominat pràcticament sempre. El KH-7 Granollers havia de remuntar dos gols ja que va perdre en l’anada (29-27), i ha arribat a tenir una avantatge de set gols a dos minuts i mig del final amb el 29-22. Guarieiro ha anotat 6 gols i Polonio n’ha fet 5.

El conjunt turc ha tingut dues baixes inesperades abans del partit, ja que no ha inscrit correctament a les dues pivots, Da Silva i Gakidova, que tot i viatjar a Granollers han vist el partit des de la graderia.

El KH-7 Granollers ha sortit molt centrat i s’ha avançat amb un 2-0, un marge que anivellava l’eliminatòria. El Konyaalti ha respost ràpidament i s’ha posat per davant, i els dos equips han mantingut un frec a frec intens a la pista i al marcador. Les vallesanes han tornat a manar en el partit, s’han posat per davant en l’eliminatòria amb l’11-8 i han arribat a guanyar de quatre gols (13-9) a dos minuts del descans, al que s’ha arribat amb un 14-11.

El conjunt granollerí ha aconseguit un parcial de 4-0 en l’inici de la segona meitat (18-13) i ha encaminat el partit, tot i que ha hagut de continuar lluitant cada pilota. El contraatac ha funcionat i també ha sabut resoldre be en defensa els atacs de set sense porter del conjunt turc. El KH-7 Granollers ha entrat en els darrers cinc minuts amb sis gols d’avantatge (27-21) i no ha hagut de patir gens en el final del partit.