El Fraikin Granollers suma el vuitè triomf en la lliga a Torrelavega (31-35)

El Fraikin Granollers ha sumat avui al pavelló Vicente Trueba de Torrelavega el vuitè triomf en la lliga Asobal (31-35) i s’aferma en el tercer lloc i té gairebé assegurada la seva presència a la propera Copa Asobal. L’equip d’Antonio Rama ha hagut de serrar les dents i ha arribat a perdre de 4 en la primera part (10-6). Però ha reaccionat i ha arribat la mitja part amb un valuós empat 16-16) després d’un gol de Torriani, i s’ha posat per davant en el segon temps amb un esperançador 18-21. Torriani, Urdangarín i García, tots tres amb 5 gols, han estat els màxims golejadors del conjunt d’Antonio Rama, que ha sabut gestionat un final ajustat quan els locals s’han posat a un gol amb 4 minuts per davant (20-31).