L’Astralpool Sabadell compleix en la champions i goleja l’Steaua (13-6)

Els sabadellencs han fet un bon inici i un bon final de partit

L’Astralpool Sabadell ha fet el que s’esperava i ha derrotat l’Steaua de Bucarest per 13-6 (3-0, 2-1, 3-3 i 5-2) en la penúltima jornada de la fase de grups de la lliga de campions. El conjunt romanès no havia guanyat cap partit i era el cuer del grup, i segueix sense puntuar. Els vallesans continuen lluitant per acabar entre els dos primers de grup i classificar-se pels quarts. Han destacat Averka amb 4 gols i Barroso amb 3. Amb la seva tercera victòria els sabadellencs s’han situat segons de grup quan falta una jornada per acabar aquesta fase.

Els Sabadell ha iniciat el partit amb una bona defensa i jugant amb velocitat i això s’ha vist reflectit en el marcador amb un 3-0. En el segon període els vallesans han ampliar la seva diferència fins el 5-0, i s’ha arribat al descans amb un 5-1. El tercer quart ha estat el més anivellat i amb dos gols seguits en els darrers minuts el conjunt romanès ha retallat una mica el marcador (8-4). En els darrers vuit minuts els sabadellencs han volgut sentenciar el partit definitivament i amb un 3-0 d’entrada ho han aconseguit i s’ha arribat al final del partit amb el 13-6.