El CN Barcelona supera el Tourcoing (9-13) i passa als vuitens de l’Euro Cup

La primera meitat ha estat anivella i els barcelonins han sentenciat en la segona

El CN Barcelona ha guanyat a la piscina del Tourcoing francès per 9-13 (1-2, 4-3, 1-3 i 3-5) i s’ha classificat pels vuitens de final de l’Euro Cup. Els barcelonins han derrotat al segon classificat del grup A i han passat a la següent fase, quan només falta una jornada per acabar aquesta fase de grups. Andrade ha destacat en el CN Barcelona i ha marcat 4 gols.

La primera meitat ha estat molt anivellada i el Barcelona s’ha avançat en el marcador amb un 1-3 en l’inici del segon quart. El conjunt francès però, ha marcat tres gols seguits i s’ha posat per davant amb el 4-3. La igualtat s’ha mantingut i s’ha arribat al descans amb un 5-5 en el marcador. Dos gols consecutius en l’inici de la segona meitat ha donat una curta avantatge al conjunt català, que ha sabut mantenir, i en els darrers vuit minuts ampliar fins els quatre gols, i el 9-13 definitiu.