El Sabadell goleja i puja al segon lloc

Waterpolo. Lliga de campions. Ha fet un bon començament i un seriós final de partit contra l’Steaua

Astralpool Sabad. 13 Steaua 6

ASTRALPOOL SABADELL:Lorrio, Bonet, Asensio, Schuetze (2), Vidovic (1), Valera (2), Barroso (3), Van Ijperen (1), Averka (4), Pérez, Mallarach, Bustos i Teclas.STEAUA:Tic, Vuskovic, Georgescu (1), Fulea (3), Bota (1), Neamtu (1), Tepelus, Antipa, Dinca, Oanta, Iudean, Goanta i Dragusin.PARCIALS:3-0, 2-1, 3-3 i 5-2.ÀRBITRES:M. Savinovic (Croàcia) i S. Ivanovski (Montenegro).

L’Astralpool Sabadell va golejar l’Steaua de Bucarest per 13-6 i es va situar en la segona posició del grup A de la lliga de campions. Els vallesans van fer el que s’esperava contra un conjunt romanès que ocupa la darrera posició del grup i que encara no ha puntuat. Els sabadellencs continuen lluitant per acabar entre els dos primers i passar als quarts de final i en l’última jornada tindran un partit decisiu a casa contra el Novi Beograd, el líder del grup.

El Sabadell va fer un bon inici de partit, que és on va encaminar la victòria, i un sòlid final d’enfrontament, que és on va culminar la seva golejada amb tres gols seguits. El conjunt romanès va intentar plantar cara en el tercer quart, després del 5-1 amb què es va arribar al descans.

El Barcelona, a vuitens

El CN Barcelona va guanyar a la piscina del Tourcoing francès per 9-13 (1-2, 4-3, 1-3 i 3-5) i es va classificar per als vuitens de l’Euro Cup. Els barcelonins van derrotar el segon del grup A i van passar a la següent fase, quan només falta una jornada per acabar aquesta fase de grups. Andrade va destacar i va marcar quatre gols.