Golf

Jon Rahm, vetat pels tornejos de la PGA

Després de la seva firma per LIV Golf, el jugador basc queda exclòs del circuit nord-americà, tot i que com a guanyador té la porta oberta de per vida al Masters d’Augusta i fins al 2031 de l’obert dels Estats Units

El PGA Tour ha vetat Jon Rahm pels tornejos que organitza el curs vinent. El golfista basc va signar la setmana passada un contracte multimilionari per la Superlliga de l’Aràbia Saudita –més de 500 milions d’euros per quatre anys– i tal com es preveia ha quedat exclòs del circuit nord-americà “per haver firmat amb una associació amb tornejos no autoritzats”. El PGA Tour ja havia vetat anteriorment els altres jugadores que han seguit el mateix camí que Rahm, com ara Dustin Johnson, Brooks Koepa, Phil Mickelson o Sergio Garcia. De totes maneres, el golfista basc no veurà tancada la porta dels quatre grans. La seva condició de campió del Masters d’Augusta li dona l’accés de per vida, mentre que podrà participar en l’obert dels Estats Units almenys fins al 2031, fins a deu anys després d’haver-lo guanyat, el 2021.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)