Pàdel

Jana Montes, rebuda pel seu mundial de categories de formació

Jana Montes (Girona, 2008), que al novembre va ser proclamada campiona del món de pàdel amb la selecció estatal en el marc dels FIP Juniors World Padel Championships a Asunción (Paraguai), va ser rebuda a la Diputació de Girona en un acte encapçalat pel president Miquel Noguer i en què també hi havia la vicepresidenta segona, M. Àngels Planas; el diputat d’Esports, Jordi Masquef; una de les entrenadores de la palista gironina, Ariadna Berdala –l’altre entrenador és el seu pare, Carlos Montes-, i el promotor esportiu Jordi Utiel.

“És una manera de començar l’any molt bona. Ens fa molta il·lusió rebre una esportista de setze anys, d’edat cadet, que ja ho ha guanyat tot. Al darrere de qualsevol esportista d’elit que guanya grans campionats, hi ha molt d’esforç i perseverança perquè combinar els estudis, els entrenaments i la competició no és gens fàcil. I aquest és el cas” destaca Noguer, que hi afegeix: “A la Diputació de Girona sempre procurem rebre els esportistes de la demarcació que guanyen molts campionats per donar-los les gràcies en nom dels gironins i gironines. Desitgem a la Jana molts èxits, però sobretot que no deixi els estudis i la seva formació perquè aquest també serà el seu futur”.

Jana Montes forma part de l’X3 Girona Pàdel i el 2021 es convertia en la jugadora més jove a debutar al World Padel Tour, estrenant-se a l’Albacete Challenger. L’any 2022 va ser proclamada campiona estatal infantil i, aquest any passat, a més del mundial també va guanyar el campionat d’Espanya i de Catalunya cadet i l’estatal amb la selecció catalana.

“Tot l’esforç i el sacrifici tenen la seva recompensa i realment hi ha alguns objectius assolits que ja tenia durant el 2023, però d’altres no me’ls esperava. He aconseguit el que, en teoria, havia d’aspirar durant el meu segon any de cadet durant el primer” explica Montes, que és cadet –el mundial engloba les categories de formació: infantil, cadet i júnior– que per aquest 2024 apunta els seus objectius: “En categoria absoluta, no tinc pressió i intentaré anar entrant mica en mica en els torneigs. Però en cadets, sí. Tinc l’obligació de defensar el meu lloc”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)