Victòria clara en l’estrena

Waterpolo. Europeu. La selecció espanyola femenina sentencia el partit contra França en la primera meitat amb set gols seguits

Espanya 17 França 8

ESPANYA:Terré, Ariadna Ruiz (2), Espar (1), Ortiz (2), Pérez, Crespi (3), Elena Ruiz (2), Piralkova (2), Forca (2), Camus, Garcia (1), Leitón (2) i Ester.FRANÇA:Rycraw, Andres, Hardy (1), Bouloukbachi (1), Guillet, Hertzka (3), Dhalluin (2), Battu, Vernoux (1), Radosavljevic,Raspo, Daule i Martineaud-Perret.PARCIALS:4-1, 4-2, 4-3 i 5-2.ÀRBITRES:P. Koryzna (Polònia) i P. Uhlig (Alemanya). Han exclòs definitivament Radosavljevic, de França.

La selecció espanyola femenina va guanyar de manera clara en el seu debut en el campionat d’Europa a Eindhoven (Països Baixos) contra França per 17-8 (4-1, 4-2, 4-3 i 5-2). L’equip estatal, amb tretze jugadores catalanes entre les quinze convocades, es va mostrar molt superior i es va distanciar en el marcador des de l’inici. Espanya, que defensa el títol europeu guanyat en la darrera edició i que vol guanyar el tercer consecutiu i quart de la història, va sentenciar el partit en la primera meitat amb set gols seguits.

El conjunt francès va inaugurar el marcador, però després l’equip estatal va començar a mostrar tot el seu potencia en atac i també en defensa, i a la porteria, i va anotar set gols de manera consecutiva entre el primer i el segon quart (7-1). Tres van ser de Paula Crespi i un de la jove de 18 anys Isabel Piralkova, que va ser el primer que va marcar amb la selecció absoluta en un gran campionat. Es va arribar al descans amb un 8-3. En la segona meitat França va intentar reaccionar i va fer el seu millor joc en el tercer quart, però Espanya no va abaixar el ritme, va mostrar un joc variat i una bona intensitat i es va emportar la primera victòria.