Futbol sala

El Barça es revenja de l’Inter i passa als quarts de final de copa (0-3)

El Barça ha assaltat la pista de l’Inter en els vuitens de copa a partit únic i s’ha classificat per jugar els quarts de final (0-3). L’equip blaugrana, a pesar de les baixes que arrossega tot el curs, ha tret el caràcter contra un rival que li havia infligit un 2-7 al Palau en la lliga aquest curs. L’Industrias Santa Coloma, per la seva banda, ha perdut amb orgull contra el Palma, el campió d’Europa, al Pavelló Nou per 2-3 i queda eliminat. Bruno Gomes ha avançat el Palma (0-1 en el 5’). Fabinho ha augmentat l’avantatge visitant (0-2 en el 8’). L’Industrias ha plantat cara en el segon temps amb gols de Khalid (1-2) i Cardona (2-3) però no ha pogut empatar i forçar la pròrroga

El Barça, per la seva banda, ha fet bones combinacions en el primer temps i ha arribat amb claredat però li ha falta definició (0-0). Touré i Adolfo, amb dos gols seguits separats per només 18 segons en el minut 27, han plasmat la diferència. Tres minuts més tard, Pito ha arrodonit la festa (0-3) i ha deixat l’Inter encara més estabornit. L’equip madrileny, desesperat, ha fet atac de cinc a 10:30 del final però no ha tingut esma per inquietar. El Barça ha jugat a un gran nivell tot el segon temps i no ha baixat la intensitat.