Rugbi

La Santboiana venç el Ciencias i accedeix a la semifinal de copa (16-15)

La Unió Esportiva Santboiana ha derrotat aquest migdia el Ciencias de Sevilla, el tercer classificat, per 16-15 –10-10 a la mitja part–en la desena jornada de la divisió d’honor, la penúltima de la primera volta, i s’ha plantat en les semifinals de la copa completant un partidàs contra un rival de gran nivell. La fase prèvia de la copa divideix els equips en quatre grups de tres i aprofita els partits de la lliga per configurar les semifinals. El degà, que suma el cinquè triomf en la lliga, és cinquè amb 23 punts. Un assaig de Pedro Cane ha sentenciat el partit. Àlvar Gimeno i Hugo Marie Pichot han estat els altres autors de les marques del conjunt de Sergi Guerrero. La Santboiana lluita per assegurar-se una de les sis places al final de la primera volta que donen accés directe al play-off de quarts de final.

El Barça, per la seva banda, ha aconseguit un meritori triomf al camp del quart classificat, l’Alcobendas (28-29). Ocupa el vuitè lloc amb 18 punts i suma el seu quart triomf. L’equip blaugrana perdia per 18-0 a l’inici del segon temps però ha reviscolat amb tres assajos –Lucas Santipolo, Facundo Paolo Romano i Daniel Barranco– i ha capgirat el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)