El Fraikin Granollers s’imposa a la pista del Nava (33-35)

El conjunt granollerí guanya contra l’equip asturià en el seu primer partit del 2024 i manté la tercera posició a la Lliga Asobal

El Fraikin Granollers comença el febrer imposant-se a la pista del Club Balonmano Nava, en el primer partit de l’any de l’equip dirigit per Antonio Rama, un cop disputat l’Europeu que es va celebrar el passat mes de gener a Alemanya.

Des d’un inici, els catalans han dut la iniciativa d’un enfrontament igualat i competit per les dues bandes. Al quart d’hora de joc, els visitants guanyaven 8-11 i han arribat al descans establint un avantatge màxim de set gols (15-22).

A la segona meitat (18-13), els locals han fet una passa endavant que ha fet perillar el partit per al Granollers, que no ha arribat a perdre en cap moment, però sí que ha vist considerablement reduït el marge de gols que s’havia guanyat al primer temps. Els asturians han arribat a empatar (30-30), però el Fraikin ha pogut gestionar el tram final amb nervis d’acer per assegurar-se la victòria.

Antonio García (8), Bruno Reguart i Marc Vega (tots dos amb 7) han estat els màxims golejadors dels catalans.

El triomf permet al Granollers començar la segona volta amb bon i peu i mantenir la tercera posició a la classificació de la Lliga Asobal.

El pròxim repte per al Fraikin és el partit que disputarà diumenge 11 al Palau (20h) contra l’Helvetia Anaitasuna, equip de la mitja taula.