Tennis

El RCT Barcelona-1899 inicia el seu 125è aniversari amb una gala al Liceu

Una gala al Gran Teatre del Liceu que va aplegar dilluns al vespre una gernació va donar el tret de sortida als actes del 125è aniversari del RCT Barcelona-1899. La Gala va ser conduïda per Ramon Gener i produïda per Pepitos Brothers. Va tenir cinc actes en un al·legoria als cinc sets del tennis i s’hi va fer una repassada als 125 anys d’història de l’entitat, fonamental per explicar el tennis a la ciutat i a Catalunya. S’hi va simbolitzar la relació del tennis i del club amb l’art i la música. el club ha programat durant l’any tot un seguit d’actes en els que també s’hi inclou el Barcelona Open Banc Sabadell que es disputarà del 13 al 21 d’abril.

Hi van participar la ballarina Sol Picó, músics de la Fundació Pau Casals, el pianista Ignasi Cambra, un quartet del conservatori del Liceu, el tenor Nacho Guzmán i el pianista Miguel Ángel Dionis, que van interpretar Nessun Dorma mentre es veien imatges dels diferents campions del Godó, i jugadors de l’escola del club amb una coreografia d’Eva Martínez. A l’acte hi van assistir a més dels socis, la vicepresidenta de la Generalitat de Catalunya Laura Vilagrà, la tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona Maria Eugènia Gay, el conseller d’esports David Escudé, la Junta Directiva del Real Club de Tennis Barcelona-1899, el president de la RFET, el president de la Federació Catalana de Tennis i directius dels diferents clubs i entitats esportives de la ciutat, patrocinadors i col·laboradores del Club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)