Futbol sala

Sergio Lozano: “Desitjava que la meva última imatge com a jugador no fos una lesió”

L’ala del Barça torna a la pista dimecres contra el Valdepeñas després de deu mesos de baixa

Sergio Lozano, el capità del Barça, reapareixerà dimecres a la pista del Vinya Albali Valdepeñas després de deu mesos de baixa per una greu lesió de genoll. El jugador ha explicat en unes declaracions als mitjans del cub que vol ser ell qui decideixi quan es retira, i no una lesió. “Volia que la meva última imatge com a jugador de futbol sala no fos una lesió. Vull decidir quan (retirar-me). No sé si serà d’aquí a uns mesos, dins d’un any o d’aquí dos, però vull poder escollir jo” ha afirmat-

Sergio Lozano, de 35 anys, es va trencar el lligament creuat anterior del genoll dret el passat 1 d’abril a les semifinals de la copa del Rei contra el Mallorca Palma Futsal. “Sabia que m’havia trencat, però tenia clar que si hi havia la possibilitat que fos el meu últim partit, no volia sortir en llitera” ha recordat. Després de patir la quarta lesió greu de la seva carrera al genoll dret tenia clar que al cap “no entrava” l’opció de retirar-se: “Des del primer moment vaig dir que, si tot anava bé i tenia bones sensacions, volia tornar-ho a intentar”. També ha explicat: “El doctor em va dir que, si fos jo, no tornaria a jugar, ja que m’arriscava a tenir seqüeles importants, fins i tot a poder quedar coix o no poder dur una vida normal. Sé el que estic posant sobre la taula, però el meu cor diu que vol seguir jugant a futbol sala”. L’ala del Barça ha explicat que va tenir una acceptació molt ràpida de la lesió, però va sentir “moltíssim dolor” al primer mes. També ha assegurat no tenir “por” de tornar a lesionar-se i ha expressat el seu agraïment tant al doctor que l’ha operat, Joan Carles Monllau, com al club blaugrana. “Vull tornar a jugar i a gaudir. Per mi això serà la victòria” ha resumit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)