El Barça obté un triomf treballat a la pista del GOG i acarona els quarts de la Champions

El Barça, líder del grup B, ha sumat avui a la pista del GOG danès la desena victòria en la fase de grups de la Champions (23-30) i acarona els quarts de final sense la necessitat de passar pels vuitens. L’equip de Carlos Ortega ha fet un partit molt seriós en què ha plasmat la seva superioritat en el segon temps. El jugador més destacat ha estat el porter Emil Nielsen, que ha fet 21 aturades. Melvyn Richardson ha estat el màxim anotador blaugrana amb sis gols i també ha fet passades de mèrit remenant bé les cireres en atac.

El Barça ha arribat al descans amb un marge de 3 gols (14-17) en una primera part agraïda de veure i que s’ha jugat a un ritme alt. L’equip de Carlos Ortega ha gaudit d’una màxima diferència de 4 gols amb el 7-11. En aquell moment, però, el GOG ha reaccionat amb un parcial de 3-0 que ha obligat Ortega a demanar temps mort, sobretot per tractar de millorar el balanç defensiu. L’equip danès rendibilitza molt bé les accions de contraatac, tot i que no n’ha finalitzat tants com hauria volgut perquè s’ha trobat al davant al porter blaugrana Emil Nielsen, colossal en el primer període amb deu aturades, tres de les quals amb el jugador rival tot sol davant seu.

El Barça ha marxat de cinc en els inicis del segon temps (15-20), però el GOG, impulsat pel porter suplent Dorgelo, s’ha acostat perillosament (19-21). Ortega ha tornat a aturar el partit. Nielsen ha prosseguit amb el seu recital i el Barça ha acabat de plasmar la seva superioritat, segellant amb concentració la victòria en un tram final prou plàcid en què ha arribat a tenir una màxima diferència de 9 gols (21-30).