El Barça venç a la pista del Torrelavega i es manté invicte en l’Asobal (27-36)

El Barça ha prosseguit avui el seu camí triomfal en la lliga Asobal amb un triomf a la pista del Torrelavega, el vuitè classificat, per 27-36 (18-19 en una igualada primera part). L’equip blaugrana, líder indiscutible amb mig títol al sarró, manté la condició d’invicte i suma el seu dissetè triomf en divuit jornades, el quart després de l’aturada per l’europeu en el tercer partit seguit lluny del Palau si hi afegim els duels de la Champions. Carlos Ortega ha donat descansar Melvyn Richardson i Aleix Gómez. El Barça ha gaudit d’un màxim marge en el primer temps de 5 gols (5-10) però el conjunt local ha reaccionat, En la segona part, però, el Torrelavega no ha pogut assumir el ritme blaugrana. El Barça ha anat eixamplant la diferència fins al deu gols (24-34). Els màxims golejadors del conjunt de Carlos Ortega han estat l’extrem Blaz Janc, infal·lible amb7 gols en set llançaments i Hampus Wanne, Dika Mem i Javier Rodríguez, amb cinc gols cadascun.