Handbol

El KH-7 BM Granollers, emparellat amb l’Elda als quarts de final de la copa

El KH-7 BM Granollers, vigent subcampió, ha sortit ben parat del sorteig de la copa de la Reina i en els quarts de final se les heurà amb l’Elda, que torna a la fase final després de molts anys d’absència i que figura en la part baixa de la lliga. La fase final del torneig del KO es disputarà a l’Illumbe Arena de Sant Sebastià, del 10 al 12 de maig. El tècnic vallesà Robert Cuesta s’ha mostrat molt prudent a l’hora de valorar el resultat del sorteig: “L’Elda tindrà les mateixes ganes i el mateix desig que nosaltres, accedir a semifinals. Haurem de preparar el partit molt bé perquè coneixem el perill del rival i, sens dubte, serà un partit molt exigent.” En cas de victòria, el conjunt vallesà se les heurà amb el vencedor del Porriño i l’Aula Valladolid.

L’altra part del quadre es preveu, teòricament, molt més exigent amb la presència de l’amfitrió i vigent campió, el Super Amara Bera Bera, que s’enfrontarà amb l’Atlético Guardés, i l’Elx i el Costa del Sol Màlaga, primer i segon respectivament a la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)