Tennis taula

El Palau d’Esports Catalunya de Tarragona, seu de l’estatal i les copes

El Palau d’Esports Catalunya de Tarragona serà la seu des de demà divendres fins el pròxim 3 de març de les tres competicions estatals més destacades del calendari anual del tennis de taula. El recinte serà l’escenari de la disputa dels campionats d’Espanya absolut i les copes masculina i femenina. Tot plegat, reunirà un total de 1171 esportistes, que superen el registre de la temporada passada amb 155 palistes més.

El campionat d’Espanya absolut, que tindrà lloc del 27 de febrer a l’1 de març, reunirà 383 esportistes, dels quals 185 són homes i 76 són dones, per a competir pel títol nacional. Finalment, les copes es jugaran del 25 al 27 de febrer. Els vigents campions d’Espanya son el vilanoví Marc Duran i la ucraïnesa nacionalitzada espanyola Natalia Prosvirnina, que va derrotar la gironina Sofia-Xuan Zhang en la final. L’Asisa Borges Vall va guanyar la copa masculina i el Museo de la Almendra Francisco Morales andalús, la femenina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)