El Fraikin Granollers supera el Sinfín en un partit molt plàcid (25-38)

Després de tres jornades amb patiments, el Fraikin BM Granollers ha pogut segellar una victòria molt plàcida contra el Blendio Sinfín (25-38), que el referma en el tercer lloc de la lliga Asobal. El conjunt d’Antonio Rama ha sabut sobreposar-se a les baixes, ha imposat els galons des de l’inici i ha dominat el seu rival durant tot el partit. Andrei Buzle, amb més protagonisme de l’habitual, ha liderat l’aspecte golejador amb 7 dianes, ben secundat per Víctor Romero (6).

Tot i les nombroses baixes –Antonio García, Ferran Castillo i Pablo Guijarro–, el Fraikin Granollers ha marcat diferències des dels primers minuts (3-8). El tècnic local Ruben Garabaya ha demanat temps mort i el Sinfín ha tingut una tímida reacció (7-9). Amb tot, les aturades de Roberto Rodríguez (7 i un 43%) i l’encert d’Andrei Buzle (4) donaven consistència al domini de l’equip granollerí, que arribava al descans amb un còmode avantatge de 6 gols (9-15).

Minuts per a Marc Cañellas

El domini del Granollers s’ha consolidat i ampliat després de la represa. Sota la batuta de Reguart, el pas endavant de Buzle, la connexió amb Montoya i els bons minuts d’Urdangarin des de l’extrem la renda granollerina s’ha enfilat per sobre dels 10 gols. Amb el partit decidit, Antonio Rama ha donat minuts de joc a Gerard Domingo, que ha contribuït al festival anotador i ha segellat una màxima renda de 14 gols (20-34). També ha tingut minuts Biel Valera, el porter maresmenc Pau Panitti (3 aturades) i, fins i tot, Marc Cañellas, que sembla haver deixat enrere els problemes físics i d’aquesta manera tornava a l’Asobal després del seu periple per diversos equips de l’handbol europeu. Al final, desenllaç plàcid i 25-38 com a marcador definitiu.