El Fraikin Granollers salva un empat contra l’Ademar Lleó en la darrera jugada (34-34)

El Fraikin Granollers, el tercer classificat, ha empatat avui a casa contra l’Ademar Lleó, el cinquè, per 34-34 (16-19 a la mitja part) en el partit avançat de la 20a jornada de l’Asobal. El conjunt d’Antonio Rama ha anat a remolc de seguida i s’ha vist amb un màxim desavantatge de 6 gols (4-10) en els primers minuts. Ha recuperat terreny fins que ha empatat (19-19) en el tram inicial del segon període. El conjunt de Lleó, però, ha fet una nova estrebada (21-25). Obstinat, el Fraikin ha empatat amb un gol d’Antonio García (31-31) a 3:05 del final. No obstant això, un gol de Rodrigo Pérez de Arce –5 gols–a 19 segons del final ha situat un amenaçador 33-34. Rama ha demanat temps mort i García l’ha clavat a set segons del final. El Granollers du una ratxa de dues victòries i tres empats en les últimes cinc jornades. Els màxims golejadors del conjunt d’Antonio Rama han estat Faruk Yusuk (8) i Antonio García (6).