Futbol sala

Catela fa un doblet i segella el passi a semifinals (2-1)

Els blaugrana jugaran la següent ronda contra el Palma

El Barça s’ha classificat per disputar la semifinal de la copa d’Espanya després de superar el Xota Osasuna Magna (2-1) després de remuntar el gol inicial del seu rival. Catela, qui va renovar fins el 2026, ho ha celebrat amb dos gols espectaculars. Els blaugrana, tot i les baixes de Sergio Lozano, Ferrão, Alex Yepes i Sergio González, no ha fallat i jugarà la semifinal contra el Palma, que ha guanyat l'Inter (2-1).

La primera part ha estat marcada per les poques ocasions de gol que ha tingut el Barça. Però al Xota li ha sortit perfectament la seva aposta perquè en un contracop Dani Saldise ha marcat un gol havent generat molt poc perill perquè només havien xutat dues vegades entre els tres pals. Els de Jesús Velázquez s’han llançat a l’atac però amb poca convicció. Al darrer segon Pito ha marcat un gol de cap però el VAR ha decidit que era fora de temps. A la segona part ja des del primer segon el Barça ha intensificat els seus atacs i Catela ha aconseguit l’objectiu al minut 25 (1-1). Però a partir de llavors ha baixat la continuïtat del joc blaugrana i sort n’ha tingut de dues intervencions increïbles Miquel Feixas que han salvat l’1-2. A tres minuts pel final un xut bomba de Catela ha enfonsat les il·lusions navarreses.