Tennis

Djokovic accedeix als quarts de Montecarlo cinc anys després

Ha superat l’italià Lorenzo Musetti, el seu botxí en l’última edició, per 7-5 i 6-3

El serbi Novak Djokovic s’ha obert camí fins als quarts de final del Masters 1000 de Montecarlo després de tombar l’italià Lorenzo Musetti (7-5 i 6-3), el seu botxí en aquesta mateixa eliminatòria el curs passat. El número u mundial, doncs, accedeix als quarts del torneig monegasc cinc anys després i es creuarà amb l’australià Alex de Minaur (11), que prèviament havia sortit victoriós del duel aussie amb Alexei Popyrin (6-3 i 6-4). En l’altra part del quadre, l’italià Jannik Sinner (2) no ha tingut problemes per vèncer amb solvència l’alemany Jan-Lennard Struff (6-4 i 6-2).

La pugna russa ha estat per a Karen Khachanov (15), que contra pronòstic s’ha desfet de Daniil Medvedev (4), per 6-3 i 7-5. El seu pròxim rival serà el grec Stefanos Tsitsipas (12), que s’ha desfet de l’alemany Alexander Zverev (5), per 7-5 i 7-6, i serà present en els quarts de final de Montecarlo per cinquena edició consecutiva. També continuen endavant el danès Holger Rune (7) i el búlgar Grigor Dimitrov (9), que han superat respectivament Sumit Ngal (6-3, 3-6 i 6-2) i Miomir Kecmanovic (6-4 i 6-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)