Futbol sala

El Girona EFS celebrarà diumenge el seu desè aniversari del club

Coincidint amb els partits dels sènior masculí i femení al pavelló de Palau, l’entitat presentarà tots els equips de la base i el projecte esportiu de l’any vinent

El Girona Escola de Futbol Sala celebra aquesta temporada els 10 anys, i amb motiu d’aquest aniversari, el proper diumenge 21 d’abril hi ha organitzada una jornada festiva al complex esportiu de Palau, on hi ha programada una gimcana amb nombroses activitats i durant tota la jornada hi haurà zona de bar i pícnic, un espai per a la degustació de creps i una food truck amb pizzes..

Abans dels partits de lliga del sènior masculí (18h) i el femení (20h), es presentaran tots els equips de la base i s’enunciaran novetats de cara la temporada 2024-2025.

El club, fundat al 2014, ha anat creixent en la última dècada fins la temporada actual, en la que té un pressupost d’uns 80.000 euros, i formen l’entitat 170 jugadors i jugadores repartits en 18 equips masculins i femenins, entre ells, els dos sèniors, el masculí, que disputa la Tercera Divisió nacional, i el femení, qui està a prop de l’ascens a la Primera Divisió Catalana Femenina.

El president del club, Josep Buixeda, destaca que “el club fa 10 anys i hi arriba en plena forma, cada vegada més consolidat en una ciutat que viu l’esport. Tenim moltes ganes de continuar creixent i per això estem treballant bé amb la nostra base per obtenir fruits el dia de demà. A això li sumem l’excel·lent temporada del sènior femení, mentre que el primer equip masculí s’ha estrenat amb bon peu a la Tercera Divisió. Es troba prop de les posicions capdavanteres tot i debutar-hi aquest curs i tenim la il·lusió de seguir-ho fent bé el que queda d’any i millorar encara més a curt i mitjà termini.

En la jornada, està prevista la presència d’autoritats, entre elles, la de l’alcalde de Girona, Lluc Salellas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)