Tennis

Torna el TRAM Barcelona Open, un dels tornejos més prestigiosos del món

La setena edició del torneig de tennis de cadira de rodes es disputarà del 22 al 26 de maig al Reial Club de Polo

El TRAM Barcelona Open arriba un any més a Barcelona. El torneig de tennis de cadira de rodes arriba a la seva setena edició i es disputarà entre el 22 i el 26 de maig a les instal·lacions del Reial Club de Polo de Barcelona. El torneig, organitzat per la Fundació Johan Cruyff s’ha convertit en un dels principals que hi ha al calendari internacional de l’ITF, consolidant-se en aquests anys com un dels 10 tornejos de tennis de cadira de rodes més importants del món.

La participació mostra la importància d’aquest esdeveniment. En total, seran 50 jugadors i jugadores de més de 22 nacionalitats diferents, sent l’únic torneig català i de l’Estat espanyol en tenir el grau d’ITF1, a més de ser puntuable per als Jocs Paralímpics de París 2024. Gràcies a aquesta prova, Barcelona es convertirà durant cinc dies en la capital mundial del tennis en cadira de rodes.

Les finals se celebraran el dissabte 25 de maig en el cas de les categories dobles i la del quad, mentre que la final individual serà durant la jornada del diumenge 26. L’objectiu amb aquest torneig no només es troba en la vessant esportiva, sinó que també en la social, ja que es vol donar a conèixer el tennis en cadira de rodes i els valors que representa, com la igualtat d’oportunitats i la inclusió social, a la societat, amb especial focus a la infància i la joventut, mitjançant exhibicions, clínics, xerrades a escoles i diferents activitats paral·leles al torneig.

Les entrades per a assistir al torneig estaran disponibles amb una reserva prèvia a través de la seva web, les quals estaran obertes al públic. A més, el torneig es podrà seguir mitjançant l’aplicació oficial del torneig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)