Surf de neu

Núria Castán és escollida millor ‘rider’ de l’any del Freeride World Tour

Aquesta ha estat la temporada del seu retorn, després de l’accident de fa nou mesos

Núria Castán (Almoster, 1997) ha estat escollida pels aficionats com a millor rider de l’any del Freeride World Tour, en el seu retorn a la competició després del greu accident sofert fa un any. La snowboarder catalana va afrontar aquesta temporada d’una manera molt especial, després de patir l’any passat a Verbier (Suïssa), un accident en el qual va veure perillar la seva vida. Va ser sorpresa per una allau de més de 250 metres de longitud quan es dirigia a la línia de sortida de la cursa, i va ser rescatada deu minuts després. Va haver d’iniciar un procés de recuperació física i psicològica per tirar endavant, i nou mesos més tard va signar la millor temporada de la seva carrera.

La prova del seu retorn també va ser a Verbier, on es va emportar la victòria i el primer or en una prova del FWT. En aquesta temporada ha aconseguit quatre dels cinc podis possibles, amb dues victòries, que la van portar a liderar la classificació mundial durant diverses setmanes. Finalment va acabar segona i es va coronar subcampiona mundial també a Verbier.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)