Satisfacció i prudència

Handbol. L’entrenador del Barça va deixar clar després de la gran victòria a París que l’eliminatòria de quarts encara no s’ha acabat

“Molt content amb el resultat, queden 60 minuts i en esport he vist de tot.” D’aquesta manera va reflexionar l’entrenador del Barça, Carlos Ortega, després de la gran victòria a la pista del París Saint-Germain en l’anada dels quarts de final de la lliga de campions (22-30). Estava satisfet, però alhora es mostrava prudent i no donava la classificació per feta. Els vuit gols de marge de cara al partit de tornada que es jugarà al Palau Blaugrana el dijous 2 de maig (20.45 h) són importants, però el tècnic del conjunt blaugrana va manifestar de manera clara: “Això no està fet.”

Carlos Ortega també va comentar després del partit que el seu equip va jugar a París les diferències en el joc del Barça per fer dos parcials tant diferents entre la primera part (14-11) i la segona (8-19). “En el primer temps crec que la diferència ha estat en les errades de cara a porteria, no només les aturades del porter, que ha estat molt bé, si no els llançaments clars fora de porteria”, va explicar després del partit, i hi va afegir: “Hem decidit jugar amb els petits i a partir d’aquí i amb una defensa espectacular hem començat a remuntar. Ells també han arribat justets al final, estaven molt cansats.”

El Barça està a mig pas d’aconseguir la classificació per a la final a quatre de la Champions de Colònia per sisena vegada de manera consecutiva.