Rem

Aleix Garcia i Rodrigo Conde són subcampions d’Europa en doble escull

El banyolí i el gallec han remuntat en els darrers 200 m

Aleix Garcia (CN Banyoles) i el gallec Rodrigo Conde han guanyat la medalla de plata en la final A del doble escull de l’europeu que s’ha disputat a la localitat hongaresa de Szeged. Ho han aconseguit remuntant en els darrers 200 m i superant als alemanys que han arribat tercers a només 42 centèsimes.

El banyolí i el gallec han fet una bona sortida just per darrera de Romania que ha dominat la final des de l’inici. Aleix Garcia i Rodrigo Conde han passat segons els 500 i els 1.000 m, la meitat de cursa, però els alemanys els han superat abans dels 1.500 m i els hi han tret dos segons. La reacció del català i el gallec ha estat impressionant i s’han emportat el subcampionat europeu amb 6:51.07, mentre que els alemanys han estat molt aprop i han fet un temps de 6:51.49. El títol ha estat de manera clara per Romania amb 6:44.55.

Gerard Suñé (RCM Tarragona) ha finalitzat en la tercera posició de la final B de l’escull lleuger amb 8:28.48. Ha ocupat la novena plaça final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)