Hoquei sobre herba

El RC Polo venç l’Atlètic Terrassa i guanya la divisió d’honor femenina (2-3)

El RC Polo ha superat l’Atlètic Terrassa per 2-3 en la final de la lliga femenina de divisió d’honor d’hoquei herba i es converteix en el successor del Junior, que ara fa un any va celebrar el seu primer títol. El conjunt barceloní, que no guanyava la lliga des del curs 2005/06, obté el seu desè títol.

La final s’ha jugat al Club de Campo de Madrid, que ha albergat les fases finals de la lliga femenina i masculina. S’ha arribat al descans amb 1-2 favorable al Polo, que s’havia avançat per 0-2 amb gols de Xantal Giné i Florencia Amundson–el gol egarenc l’havia fet Clara Badia–, però en el tercer quart l’argentina Antonella Rinaldi ha signat l’empat per a les groc-i-negres a boca de canó en un contraatac molt ben trenat. En el darrer quart, el RC Polo, que havia estat tercer en la fase regular –l’Atlètic Terrassa va ser quart i va accedir a la fase final en la darrera jornada–s’ha avançat amb un gol de Lorena Vives en el rebuig d’un penal córner i ha sentenciat. L’Atlètic Terrassa va eliminar en semifinals a les amfitriones remuntant un 2-0 i imposant-se en la tanda de shoot-outs. El Polo s’havia desfet per 2-3 del Junior.