Golf

ESPORTS

Dol en la PGA pel suïcidi de Grayson Murray

El golfista (30 anys), vencedor de dos tornejos, havia tingut problemes de salut mental i d’alcoholisme

Un dels jugadors més representatius del circuit de la PGA de golf, Grayson Murray (Raleigh, Carolina del Nord, 1993), va morir dissabte als 30 anys abans de disputar un torneig a Texas. Es va retirar a última hora al·legant una malaltia. Després d’algunes hores d’especulació, els seus pares van confirmar en un comunicat que s’havia suïcidat. Els seus companys van jugar amb una cinta negre per homenatjar el jugador.

“Hem passat les últimes 24 hores tractant d’acceptar el fet que el nostre fill se n’hagi anat. És surrealista que no només haguem d’admetre-ho davant de nosaltres mateixos sinó davant de tot el món. És un malson”, van escriure els pares del jugador, que el gener passat havia conquerit el seu segon triomf a la PGA a Hawaii. El primer l’havia assolit el 2017, amb només 23 quan era una de les grans promeses del golf mundial, a Kentucky. Aquest 2024 també havia obtingut el seu millor resultat en un major amb un 51è lloc al Masters.

El golfista havia tingut problemes de salut mental i també havia lluitat contra l’alcoholisme. El 2014 havia abandonat un torneig amateur en què era líder per l’angoixa que patia. El 2002 va tenir un fort accident de moto a Bermuda just abans del torneig que s’hi jugava.

Entre el 2006 i el 2008 va ser un dels millors júniors del món. Amb 16 anys va ser el segon jugador més jove en passat el tall al Korn Ferry Tour i als 19 anys va ser convidat a jugar el US Open del 2013.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)