Futbol sala

El Barça perd i haurà de buscar el passi a la semifinal en el tercer partit

Els blaugrana han cedit per un curt 5-4 a la pista del Manzanares, que empata l’eliminatòria de quarts

El Barça ha perdut el segon partit dels quarts de final del play-off del títol a la pista del Manzaranes per un ajustat 5-4 i dijous haurà de disputar el tercer i definitiu enfrontament en el Palau Blaugrana (20.30 h), i haurà de guanyar per accedir a la semifinal. El Barça guanyava per 3-4 a set minuts del final, però les errades en defensa i en jugades d’estratègia l’hi han passat factura.

El Barça només ha trigat 29 segons en situar el marcador al seu favor amb un gol d’Adolfo, però no ha tingut continuïtat. En els minuts següents ha comès errades en defensa i el Manzanares ha donat la volta al partit al marcar gols d’estratègia en la sacada de dues faltes i situar el 2-1 en el minut sis. El partit ha continuat a bon ritme i després d’una gran passada de Matheus ha arribat el 2-2 de Pito en el minut tretze. En els darrers cinc minuts abans del descans els dos equips han disposat de bones ocasions, però no han marcat.

Com en els últims partits el tècnic Jesús Velasco ha fet canvi de porter a la mitja part i ha entrat Feixas. En el segon minut de la represa Pito ha marcat de cap el 2-3, però cinc minuts després una nova errada en defensa ha permès al conjunt manxec tornar a empatar. El Manzanares ha tallat el ritme dels blaugrana que no han estat fluids en atac, però a set minuts del final el jove Puigvert ha marcat el 3-4 en una jugada d’estratègia. El Barça ha tornat a estar imprecís en defensa i en menys d’un minut ha encaixat dos gols (5-4). Ha atacat de cinc sense porter, però el Manzanares s’ha emportat la victòria.

El Jimbee Cartagena ha derrotat per 2-1 l’Inter, ha sumat el segon triomf i s’ha classificat per la semifinal. Serà el rival del conjunt blaugrana o del Manzanares en la semifinal.