Tennis

Badosa entra avui en escena

Paula Badosa debuta avui en el tercer torn de la pista 14 que arrenca a les onze del matí contra la britànica de 27 anys Katie Boulter, la cap de sèrie número 26 del torneig. Badosa no figura entre les favorites i el seu rànquing (139 de la WTA) no s’ajusta a la qualitat que ha demostrat en els últims partits, amb tres triomfs revitalitzadors al WTA 1000 de Roma i una derrota amb el cap ben alt contra la nord-americana Coco Gauff, la tercera favorita a París, que ahir va apallissar per un doble 6-1 la russa Julia Avdeeva. El més important és que va ser capaç de jugar quatre partits seguits i que la lesió crònica a l’esquena no la va mortificar. Badosa i Boulter no s’han enfrontat mai. La de Begur va quedar ahir com l’única catalana en el quadre. La barcelonina Rebeka Masarova va perdre per 6-1 i 6-3 contra la txeca Marketa Vondrousova (5), cinquena favorita i que va ser finalista el 2019. El 2023 va reblar el clau obtenint el títol de Wimbledon.

Swiatek-Osaka

La número 1, la polonesa Iga Swiatek, campiona el 2022 i el 2023, va resoldre sense contemplacions el seu debut contra la francesa Leolia Jeanjean per 6-1 i 6-2. Se les haurà amb la japonesa Naomi Osaka –quatre cops campiona de gran eslam– en un xoc de trens. Osaka, que no figura entre les caps de sèrie, va derrotar ahir en el primer torn de la central la italiana Lucia Bronzetti: 6-1, 4-6 i 7-5.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)