Tennis

David Goffin carrega contra l’organització de Roland Garros

El belga denúncia que, en el seu partit davant el local Giovanni Perricard, va rebre insults i, fins i tot, li van escopir un xiclet

David Goffin es queixa del públic de Roland Garros. El tennista belga va superar en cinc sets al jove tennista francès Giovanni Mpetshi Perricard per accedir a la segona eliminatòria, però l’antic número 7 del món va tenir problemes amb la graderia, ja que en va tenir en contra. Aquesta oposició es va notar a base de xiulets, insults i exaltacions a favor del seu rival. Quan va guanyar el partit, el belga es va tocar l’orella com a gest per desafiar a la graderia.

No obstant això, a la sala de premsa, Goffin va dir que aquest gest només va ser en defensa personal. “He d’anar amb compte amb el que digui una vegada he estat insultat durant tres hores i mitja pel públic. Clarament, ha anat massa lluny. Ha estat una falta de respecte absoluta. O ho parem o això serà futbol amb bengales i ‘hooligans’ a la graderia”, va comentar el belga.

A més, ha reconegut que no només el van insultar, sinó que també li van escopir. “No van ser només els insults, també em van escopir un xiclet. Està començant a tornar-se ridícul. Alguns estan allà més per crear problemes que per crear ambient. Vaig intentar mantenir-me concentrat, perquè si t’enfades, et pots desestabilitzar”, va denunciar l’ex Top-10.

Per això, demana que això s’aturi una cosa que només passa en aquest torneig. “Són molts els que es queixen, és una cosa que es pensa al vestidor i també a l’ATP. I només passa en Roland Garros. També el pateixen els àrbitres. Basta ja, això s’ha d’acabar”, finalitza el belga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)