Tennis

Granollers i Zeballos avancen a Roland Garros

Han superat la parella francesa Adrian Manarino i Fabrice Martin per la via ràpida, amb un doble 6-2

Caps de sèrie número u i semifinalistes en les dues últimes edicions, el català Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos han salvat el primer escull del quadre de dobles de Roland Garros per la via ràpida en vèncer la parella local, Adrian Manarino i Fabrice Martin, per un doble 6-2 en 1h01 de joc. Els dos sets han tingut un guió idèntic, amb trencaments en el cinquè i el setè joc que han aplanat el camí dels principals favorits cap a la segona eliminatòria del torneig parisenc. Els seus pròxims rivals seran els austríacs Alexander Erler i Lucas Miedler, que s’han desfet dels francesos Quentin Halys i Nicolas Mahut, per un doble 6-4.

Rublev, eliminat, i Sinner, endavant

En el quadre masculí, la sorpresa dels primers partits de la jornada l’ha protagonitzada l’italià Matteo Arnaldi, que ha tombat l’irascible tennista rus Andrey Rublev (6) en tres sets: 7-6 (6), 6-2 i 6-4. El també jugador transalpí Jannik Sinner (2) no ha fallat i ha avançat a la tercera eliminatòria després de vèncer Pavel Kotov, per 6-4, 6-4 i 6-4.

En la competició femenina, la polonesa Iga Swiatek (1) ha tingut un partit molt més plàcid que en l’eliminatòria anterior contra Naomi Osaka i s’ha desfet de la txeca Marie Bouzkova, per 6-4 i 6-2. La nord-americana Coco Gauff (3) també ha superat la ucraïnesa Dayana Yastremska (6-2 i 6-4) amb suficiència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)