El Barça domina el Cangas (42-26) i jugarà la semifinal de la copa contra el Bidasoa

Un parcial de 7-0 a partir del minut deu de la primera part ha decantat el partit

El Barça s’ha classificat per la semifinal de la copa del rei al superar per 42-26 el Frigoríficos del Morrazo Cangas en un partit de quarts de final on s’ha distanciat en el minut deu i no ha tingut aturador. Dika Mem, que havia passat la setmana a França per motius personals, ha arribat abans del partit, però no ha estat inscrit a l’acte. El rival dels blaugrana en la semifinal de demà serà el Bidasoa (16.30 h), el segon de la lliga, que ha guanyat per 43-28 el Caserío de Ciudad Real.

El Cangas ha iniciat el partit encertat i ha anat per davant els primers minuts (5-6). El Barça ha respost amb un parcial de 7-0 a partir del minut deu (15-8) després de començar a funcionar en defensa. Els blaugrana han tornat a trobar la intensitat a poc del descans i han arribat al final del primer temps amb la màxima avantatge, 25-15.

En la segona meitat el Barça ha continuat amb el seu domini i un altre parcial de 5-0 l’ha portat a la màxima diferència de 16 gols (37-21) en el minut 49. Els blaugrana han mantingut el seu ritme i s’han imposat per 42-26 final. Melvyn Richardson i Djordje Cikusa, escollit MVP del partit, han anotat 8 gols cada un.