El Barça passa a la semifinal de la copa

Handbol. Els blaugrana guanyen el Cangas (42-26) i aquesta tarda es jugaran contra el Bidasoa (16.30 h) la classificació per a la final

Barça 42 Cangas 26

BARÇA:Pérez de Vargas, Carlsbogard, Ariño (3), Wanne (2), Janc (3), N’Guessan, Gómez (3), Petrus, Djordje Cikusa (8), Makuc (2), Langaro (3), Richardson (8), Frade (2), Petar Cikusa (4), Rodríguez (4) i Nielsen.CANGAS:Jorge Pérez, Simes (3), González (1), Da Cruz (3), Hansen (2), Quintas (2), Gayo (1), Manuel Pérez, Toth (1), Essan (3), Iglesias, Fodorean (4), Dorado (3), López, Monteiro (3) i Carvalho.PARCIALS CADA CINC MINUTS:5-6, 8-7, 13-8, 16-10, 21-14, 25-15 (descans); 27-18, 30-19, 32-21, 37-21, 39-24 i 42-26.ÀRBITRES:J.M. Iniesta i A. Garcia. Van excloure Djordje Cikusa (2), Gómez, Quintas, Manuel Pérez i Essan.

Logronyo La Rioja 34 Fraikin Granollers 28

LOGRONYO LA RIOJA:Ledo (2). Rivero, Soler (7), Preciado (1), El Korchi (4), Abdoula (1), Ponciano, Zaja (1), Tua (1), Urios (1), Garcia (4), D. Cadarso (8), Palomino (4), E. Cadarso i Palasics.FRAIKIN GRANOLLERS:Rodriguez, Yusuf (9), Vega, Romero (1), Rey (2), Reguart, Domingo, Montoya (2), Guijarro (1), Castillo (2), Franco (4), Buzle (1), Urdangarin, Garcia (6) i Panitti.PARCIALS CADA CINC MINUTS:3-1, 3-3, 7-7, 9-9, 13-13, 17-14 (descans); 18-15, 20-16, 22-21, 25-23, 31-25 i 34-28.ÀRBITRES:Jorge Escudero i Jesús Escudero. Targeta vermella a Ponciano, i van excloure Urios (2), Rey (2), Romero i Yusuf.

El Barça es va classificar per a la semifinal de la copa del Rei en guanyar per 42-26 el Frigoríficos del Morrazo Cangas en els quarts de final. El rival dels blaugrana en la semifinal d’aquesta tarda serà el Bidasoa (16.30 h), el segon de la lliga, que va guanyar per 43-28 el Caserío de Ciudad Real. El Fraikin Granollers no va poder superar els quarts, ja que va perdre per 34-28 contra el Logronyo La Rioja.

Els blaugrana, actuals campions de la competició, es van distanciar del seu rival en els quarts de final a partir del minut 10 amb un parcial de 7-0 (15-8) i després ja no van tenir aturador. Dika Mem, que havia passat la setmana a França per motius personals, va arribar abans del partit, però no va ser inscrit a l’acta. Melvyn Richardson i Djordje Cikusa, escollit MVP del partit, van anotar 8 gols cada un.

El Granollers va tenir problemes per superar la defensa rival, i el porter del Logronyo, Ledo, va fer una gran actuació. Els vallesans van anar molts minuts a remolc, es van situar a un sol gol (22-21) a quinze minuts del final, però van acabar perdent. Yusuf va destacar, amb 9 gols anotats.