Hoquei sobre herba

Un empat molt meritori

Hoquei sobre herba. La selecció catalana absoluta femenina obté un bon empat (2-2) a l’estadi Martí Colomer de Terrassa contra el Japó

La selecció catalana absoluta femenina va obtenir un meritori empat (2-2) en un partit amb entrada lliure i obert al públic que es va disputar a l’estadi municipal Martí Colomer de Terrassa contra el Japó, que està preparant la seva participació de cara al FIH Hockey Nations Cup, competició que arrenca dilluns vinent i que tindrà lloc a les mateixes instal·lacions de la localitat del Vallès Occidental.

Carola Salvatella i Anna Serrahima van ser les golejadores del combinat nacional, amb una àmplia representació de jugadores terrassenques a les seves files. L’enfrontament també va servir de comiat per a Salvatella, Georgina Oliva i Carlota Petchamé, que, després d’anunciar les seves respectives retirades, van posar, amb la disputa d’aquest darrer matx, punt final a les seves trajectòries esportives.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)