Tennis

Alcaraz passa fluix contra Auger-Aliassime i jugarà els quarts contra Tsitsipas

El murcià Carlos Alcaraz (3) s’ha desfet avui amb molta solvència del canadenc Felix Auger-Aliassime (21), el seu primer gran rival en la present edició de Roland Garros, per 6-3, 6-3 i 6-1 i s’ha plantat als quarts de final de Roland Garros en un partit en què només ha cedit un servei i que ha reivindicat protagonisme. El seu rival serà al grec Stefanos Tsitsipas (9), que ha superat a l’italià Matteo Arnaldi per 3-6, 7-6 (4), 6-2 i 6-2 en un partit d’entrada prou costerut.

En el quadre femení, la polonesa Iga Swiatek (1) ha refermat la condició de gran favorita i ha accedit als quarts de final en el partit més còmode dels que ha jugat enguany a París. La tricampiona i vencedora de les dues últimes edicions del torneig, ha derrotat per un doble 6-0 a la russa Anastasia Potapova. Un contrast absolut amb el partit que va estar a punt de perdre contra la japonesa Naomi Osaka, en què va reviure quan estava contra les cordes. La seva rival serà la perillosa txeca Marketa Vondrousova (5) finalista a París el 2019 i campiona a Wimbledon 2023. També ha passat fluix la nord-americana Coco Gauff (3), que ha apallissat a la italiana Elisabetta Cocciaretto per 6-1 i 6-2 i se les heurà amb la tunisiana Ons Jabeur (8), que s’ha desfet de la danesa Clara Tauson per un doble 6-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)