Handbol

El Barça s’imposa al Torrelavega i guanya la seva 28a copa (23-36)

Handbol. Els blaugrana aixequen el títol per onzena temporada consecutiva abans d’afrontar la final a quatre de la Champions League que es disputarà la setmana vinent a Colònia

El Barça s’imposa al Torrelavega (23-36) a l’Olivo Arena de Jaén i guanya la 28a copa del seu palmarès, el 5è trofeu del curs. El domini dels blaugrana és incontestable, fins al punt que han estat els vencedors de la competició en els últims 11 anys, és a dir, en totes les edicions des de la temporada 2013-14 (inclosa). L’equip càntabre, que venia d’eliminar el Logronyo en les semifinals (28-29), ha tingut una destacada participació, classificant-se per a la final en tot just la tercera campanya de la seva història en la Lliga Asobal, però no ha pogut tallar l’hegemonia culer.

Els de Carlos Ortega han dominat des d’un inici i han completat una primera part en què la majoria dels minuts han gaudit d’un avantatge d’entre 3 i 5 gols, arribant a guanyar 12-17 a les acaballes. Al descans, el resultat era de 15-19. Els catalans han posat la directa a la represa i han encarrilat el matx en una segona meitat (8-17) amb una superioritat aclaparadora.

Amb aquest nou èxit, el Barça ja pot centrar tota la seva atenció en la final a quatre de l’EHF Champions League que es disputarà a Colònia entre el 8 i 9 de juny, en què l’equip barceloní, el que més vegades ha guanyat el torneig, aspira a ser el campió per dotzena vegada després de quedar-se a les portes de la final del curs passat. El rival en l semifinal (dissabte 8 a les 18h) serà el THW Kiel alemany. L’Aalborg danès i el Magdeburg, que també juga a casa, protagonitzen l’altra eliminatòria a partit únic de la màxima competició continental.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)