Futbol sala

El Barça perd (2-3) en el primer partit de la semifinal i cedeix el factor pista

Els blaugrana han jugat bé i han disposat d’ocasions, però el Cartagena ha estat més efectiu

El Barça ha perdut el primer partit de la semifinal del play-off del títol de lliga a casa contra el Jimbee Cartagena Costa Cálida per 2-3, i ha cedit el factor pista en aquesta eliminatòria al millor de tres partits. Els blaugrana han disposat d’ocasions però no les han aprofitat i els murcians han estat molt més efectius de cara a porta. El segon partit es jugarà el dijous 6 (20.30 h) a la pista del Cartagena.

El Barça ha mostrat un alt nivell de joc en els primers minuts i ha tingut ocasions clares per avançar-se en el marcador, però no ho ha aconseguit. Matheus, el jove Puigvert i Pito han arribat davant la porteria del conjunt murcià i la pilota no ha volgut entrar. El Cartagena s’ha acostat en comptades ocasions a la porteria de Dídac. En el minut 13 Erick ha inaugurat el marcador amb l’1-0, però aquesta avantatge no s’ha consolidat i dos minuts després, en una desencert defensiu blaugrana, Tomaz ha empatat pel conjunt murcià. El Barça ho ha notat i poc abans del descans Dídac ha salvat una clara jugada de perill.

Un pal del Cartagena ha iniciat la segona meitat i tot seguit Pito ha disposat de dues ocasions i en la segona ha marcat el 2-1. Novament el Cartagena ha empatat poc després, però en aquesta ocasió ha aprofitat la dinàmica positiva i s’ha avançat en el minut 28 en una jugada afortunada a la sortida d’un corner en que Puigvert ha marcat en pròpia porta (2-3). Els blaugrana han buscat l’empat i han tingut clares ocasions. A quatre minuts del final el Barça ha atacat de cinc sense porter i ha enviat tres pilotes al pal. Ha demanat un penal per mans dins l’àrea que els àbitres no han donat, i en el darrer instants ha enviat la pilota dins la xarxa, però ha estat fora de temps.