Handbol

Xavi Pascual entrenarà el Telekom Veszprém la propera temporada

El tècnic català deixa el Dinamo de Bucarest i dirigirà el conjunt hongarès les properes quatre temporades

L’entrenador català Xavi Pascual serà el tècnic del Telekom Veszprén les properes quatre temporades. Rescindirà el seu contracte amb el Dinamo de Bucarest de manera immediata segons informa el mitja romanès GSP. En el Telekom Veszprém Xavi Pascual substituirà a Momir Ilic després d’un altre fracàs en la Champions.

El president del Dinamo de Bucarest ha confirmat la sortida de Xavi Pascual de l’equip i només falta concretar la quantitat a pagar per trencar l’últim any de con tracte que li quedava amb el conjunt romanès. En aquesta temporada el tècnic català ha portat el Dinamo de Bucarest a la final a quatre de la lliga europea i va ocupar la quarta posició.

En el Veszprém Xavi Pascual pràcticament tindrà l’obligació de guanyar la lliga de Campions per la que el conjunt hongarès somia des de fa anys. En la plantilla tindrà vells coneguts del Barça com o Ludovic Fabregas o Rodrigo Corrales, i es parla que es podria fitxar a al croata Luka Cindric.

El tècnic català David Davis serà el substitut de Xai Pascual en el Dinamo de Bucarest.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)