Vela

Altadill deixa el càrrec de director del SailTeam BCN per diferències amb l’organització

Considera que hi ha poc suport cap a la Jove Copa Amèrica i la Copa Amèrica Femenina

El navegant transoceànic barceloní i entrenador olímpic Guillermo Altadill, director del SailTeam BCN, que reuneix els equips Jove i Femení que representaran Espanya a la 37a Copa de l’Amèrica, ha abandonat el seu càrrec “per diferències amb l’organització”, segons ha anunciat l’equip a les xarxes socials i ha avançat EFE. Posseïdor del cinquanta per cent de participació a l’equip, Guillermo Altadill ha de solucionar la seva sortida a nivell societari. Des d’ara la gestió del Sail Team BCN quedarà a les mans de Stewart Hosford, que fins ara compartia la meitat de la propietat de l’equip amb Guillermo Altadill.

Stewart Hosford, que va treballar amb Guillermo Altadill en la negociació perquè Barcelona acollís la present edició de la Copa Amèrica, serà qui defineixi el pla d’acció de l’equip fins a l’inici de la competició de la Copa Jove, al setembre, i la Femenina, a l’octubre.

Guillermo Altadill va ser la primera persona que va convèncer Grant Dalton, director general d’America’s Cup Events i de l’Emirates Team New Zealand perquè Barcelona fos la seu per a la defensa del títol que els neozelandesos van aconseguir el 2021 i també va realitzar els contactes amb el grup Barcelona Global per aconseguir patrocinis privats per acollir l’esdeveniment.

Fonts properes al navegant han indicat a EFE que aquest va prendre la decisió d’abandonar l’equip després de trobar poc suport de l’organització cap a la Jove Copa Amèrica i la Copa Amèrica Femenina, que es disputaria per primera vegada en els 173 anys d’història de l’esdeveniment. El principal argument es basa que ACEB (America’s Cup Events Barcelona) s’ha centrat només en la competició absoluta, deixant en un segon pla les altres dues.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)