Tennis

La jove de 17 anys Andreeva fa fora Sabalenka en els quarts de Roland Garros

La italiana de 28 anys Jasmine Paolini (12) i, sobretot, la jove russa de 17 Mirra Andreeva, han donat avui la sorpresa dels quarts de final del quadre femení de Roland Garros. Entrenada per Conchita Martínez, Andreeva, la nova nena prodigi del tennis mundial, ha deixat fora de combat a la bielorussa Aryna Sabalenka (2) per 6-7 (5), 6-4 i 6-4 en 2h29 i se les heurà amb Paolini, que ha derrotat a la kazakh Elena Rybakina (4) per 6-2, 4-6 i 6-4 en 2h03. Andreeva ha exhibit una maduresa impròpia i una gran varietat de recursos tècnics per apaivagar el joc agressiu de la campiona d’Austràlia de les dues últimes edicions i semifinalista l’any passat a París.

La major envergadura de la campiona de Wimbledon 2022 i finalista a l’obert d’Austràlia 2023 (1,84 m), Elena Rybakina, no ha estat un argument suficient per contenir l’agressivitat i agilitat de la italiana (1,60m), que ha colpejat la pilota amb l’ànima i ha acabat certificant un triomf just basat en la fe que ha agradat al públic de la Philippe-Chatrier. És el primer triomf de Paolini en la central de Roland Garros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)