Voleibol

La FCV posa en marxa el Vòlei Tour 2024

El circuit tindrà set proves, les quals comencen a Cunit aquest cap de setmana i acaben a Badalona el 24 d’agost

La Federació Catalana de Voleibol ha donat el tret de sortida al Vòlei Tour 2024, que es disputarà entre els mesos de juny, juliol i l’agost, amb 7 ciutats gaudint de l’espectacle del millor voleibol català. La competició arrancarà aquest cap de setmana amb la visita a la localitat de Cunit, a la província de Tarragona.

La pròxima parada serà el 17 de juny, a Vilanova i la Geltrú, mentre que, a finals del mes de juny, el circuit passarà per la ciutat de Tarragona el 29 de juny. Ja en el mes de juliol, concretament, el dia 6, el Vòlei Tour farà parada a la ciutat de Cambrils, mentre que, a finals del mes, serà el torn de L’Hospitalet de L’Infant.

Per acabar amb el circuit, al mes d’agost, Empuriabrava rebrà els membres del Vòlei Tour el 17 d’agost i, una setmana després, Badalona tancarà la temporada d’estiu del volei platja. Els guanyadors de la temporada passada van ser Kadri Puri i Erika Kliokmanaite en categoria femenina, mentre que en la masculina van ser Sergi Reñé i Óscar Jiménez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)