Natació

Títol europeu de Dennis González i Mireia Hernández en el duet mixt tècnic

Han tingut una penalització, però han guanyat la medalla d’or per només 1.6 punts per davant d’Itàlia

Dennis González (CN Kallípolis) i Mireia Hernández (CN Granollers) han guanyat el títol europeu en el duet mixt tècnic de l’europeu que s’està disputant a Belgrad (Sèrbia). La parella català ha vist una basemark, una penalització, en la primera acrobàcia per no fer exactament dins la piscina el que havien especificat en la dificultat presentada als jutges abans de competir, però tot i això han superat per 1.6 punts Itàlia i s’han penjat la medalla d’or.

El rubinenc i la lloretenca han sumat 218.7658 punts amb 124.2658 dels elements i una gran nota de 94.5000 d’impressió artística, que millora la puntuació del darrer europeu i mundial. Dennis González i Mireia Hernández han pujat la dificultat, la més alta de tots, i malgrat no sumar cap punt en un element han estat els campions. Itàlia, l’última campiona europea, ha presentat l’equip júnior format per Filippo Pelati i Sarh Maria Rizea i ha finalitzat amb 217.1633 punts, mentre que ha completat el podi la Gran Bretanya de Beatrice Crass i Ranjuo Tomblin amb 202.9817 punts.

Aquesta és la tercera era medalla d’or de Dennis González en aquests europeus, ja que també va guanyar el títol de solo tècnic i de duet mixt lliure, amb Emma Garcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)