Waterpolo

Álvaro Granados fitxa pel Pro Recco

El jugador terrassenc prové del Novi Beograd, on ha estat el màxim golejador en les dues últimes edicions de la Champions

Després de dues temporades al Novi Beograd, Alvaro Granados (Terrassa, 1998) farà el salt al Pro Recco, el club més llorejat d’Europa, amb onze Champions al seu palmarès. “Arribar al Pro Recco, a més de ser una oportunitat increïble per entrenar i jugar amb els millors, significa complir un somni. Crec que portar el casquet d’aquest club és el somni de tot nen que juga a waterpolo i, evidentment, també ha estat així per a mi”, ha assegurat el jugador en unes declaracions servides pel totpoderós conjunt italià, que en aquesta edició va veure com el Ferencvàros el destronava en la final de la competició europea (11-12). Els ídols del waterpolo de Granados, que ha estat el màxim golejador de la Champions en les dues últimes edicions, són dos vells coneguts biancocelesti: “Felipe Perrone i Andrija Prlainovic sempre han estat dos referents per a mi, tots dos exjugadors de Pro Recco, així que seguir els seus passos en aquest club serà un honor”.

Sobre la nova incorporació, el president Maurizio Felugo ha comentat: “Àlvaro és un talent que m’ha impressionat els darrers anys i que encaixa perfectament en l’estratègia per reforçar la plantilla que seguim des de fa temps: poques compres dirigides i joves. Crec que podria ser una oportunitat fantàstica per a ell jugar juntament amb campions del calibre de Di Fulvio i Younger i fer un pas més de creixement. Estic segur que gràcies al suport de l’entrenador [Sandro Sukno] i dels seus companys, podrà mostrar les seves qualitats, ajudant a mantenir Pro Recco al capdavant del waterpolo europeu”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)