Natació

Títols estatals de Carles Coll i Jessica Vall en els 100 m braça

Els catalans sumen quatre places de podi més en els estatals de Palma

Carles Coll (CN Sabadell) i Jessica Vall (CN Sant Andreu) han guanyat els títols estatals en els 100 m braça del campionat d’Espanya Open Astralpool Trials Olímpics que s’estan disputant en la piscina Son Hugo de Palma de Mallorca. El tarragoní s’ha imposat amb un registre d’1:00.63 que és un nou rècord del campionat i s’ha quedat a menys de tres dècimes del seu rècord d’Espanya. Nil Cadevall (CN Sant Andreu) ha finalitzat en la tercera posició amb 1:01.27. La barcelonina, de 35 anys, ha sumat un nou títol estatal al guanyar amb 1:07.94, superant a dues nedadores júnior de 16 i 17 anys.

Mario Mollá (CN Terrassa), que ahir va ser campió en els 100 m papallona, ha ocupat la segona posició en els 50 m papallona amb 23.50. El seu company d’equip, el madrileny Alberto Lozano, l’ha acompanyat en el podi al ser tercer amb 23.67. També ha pujat a la tercera plaça del podi de la mateixa prova femenina la castellonenca del CN Sant Andreu Lidón Munoz que ha fet 27.06.

Mireia Belmonte (CN Barcelona) ha disputat la seva primera prova en aquest estatal, els 400 m estils, i ha finalitzat en la tercera posició amb un registre de 4:49.08. Paula Juste (CN Lleida) ha tornat a pujar al podi –ahir va ser campiona en els 100 m papallona–, en els 200 m lliure en els que ha finalitzat tercera amb una marca d’1:59.09. Ha anat primera 150 m i en els darrers 50 ha cedit posicions. Ainhoa Campabadal (CN Sant Andreu) ha acabat quarta amb 1:59.36. En la mateixa prova masculina Ferran Julià (CN Sabadell ha ocupat la quarta posició amb 1:48.51. La victòria ha estat per l’extremeny César Castro (CN Terrassa) que ha fet 1:46.51, nou rècord del campionat, i s’ha quedat a 25 centèsimes del la mínima olímpica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)